Forside  |  Søg  |  Kontakt  |  English

Nyt om Sigurd og Snapper

Gå ikke glip af de nyeste materialer og tiltag med Sigurd & Snapper - tilmeld dig nyhedsbrevet. Vi udsender det kun, når der er større nye tiltag på tapetet, så der kan godt gå lidt tid, inden du hører fra os.

* skal udfyldes
 

Historier om verdens uretfærdighed

Den nyeste udgivelse i Sigurd og Snapper-universet er Historier om verdens uretfærdighed, der bygger videre på Sigurd fortæller Bibelhistorier (2010) og Sigurds historier om at være til (2013), som organisationer, sogne, skoler, kirkesamfund og mange børnefamilier kender og bruger. 

I Historier om verdens uretfærdighed er Snappers fætter Topper på rejse i Afrika. Her møder Topper forskellige børn og deres daglige udfordringer og problemer, og han sender sine oplevelser hjem til Sigurd og kusine Snapper i form af videohilsener. Det kommer der mange spændende snakke og ideer ud af.

 

Historier om verdens uretfærdighed udgives 9. november 2015 og består af en DVD-boks med 9 film á cirka 20 minutters varighed. Materialet er målrettet børn fra 5-10 år.

 

Se klip fra Historier om verdens uretfærdighed og syng med Sigurd og Snapper ::>

 

 


Sigurds historier om at være til

Sigurds historier om at være til blev udgivet 1. oktober 2013 i forbindelse med DKMs 25 års jubilæum.


De ti programmer tager udgangspunkt i en hverdagssituation, som de yngste børn kender fra deres eget liv. Som når Snapper spiller bold på havebordet og kommer til at smadre Sigurds yndlingskop, men bestemt ikke mener, det er hendes skyld. Og alligevel har hun så mærkeligt ondt i maven hele dagen.

 

Materialet til Sigurds historier om at være til omfatter en DVD-boks bestående af 10 nye film med Sigurd Barrett og tøjdyret Snapper. Hver film varer ca. 23. minutter. Derudover består materialet af en CD og en sangbog med 12 nye sange om at være til.

 

Læs mere om Sigurds historier om at være til og køb det her ::>


Sigurd fortæller Bibelhistorier

I Sigurd fortæller Bibelhistorier fortæller Sigurd Barrett 24 af sine yndlingshistorier, som kun han kan: Uhøjtideligt, gribende og hylende morsomt. 
Du kan læse om Babelstårnet, Jonas og hvalen, Noas Ark, De ti bud, julen, påsken, pinsen og andre spændende højtider og fortællinger. Alt sammen rigt illustreret af Jeanette Brandt. 

Læs mere om Sigurd fortæller Bibelhistorier ::>